Save the date

Daisypath Wedding tickers

Sunday, April 17, 2011

Putrajaya - KLCC

Ari ni aku keluar ngan sesorang untuk dapatkan jawapan yang pasti,so aku dah plan untuk g putrajaya lepak2 kat rumput2 ctu then borak2, dengan menyewa kete viva dan berbekalkan nasi goreng seafood...g Putrajaya utk lepak2 n makan2 je..pastu tibe orang tu cakap x pernah pergi KLCC..aku on je..so plan telah berubah dari Putrajaya ke KLCC..sesampai je kat KLCC,asalnya nak pergi Petrosains tapi sudah berubah arah menuju ke Aquaria & Pc fair..kat Aquaria tu seronok sbb ikan2 tu memang besar2..tp bile kat pc fair tu jenuh sebab kte kene masuk semua then baru blh keluar..sabo je le...pastu trus pulang sbb malas nak merayap mane2 lagi dah penat..tu pun dah pukul 9...dan akhirnya ku dapat jawapan yang pasti dari org tu bahawa die sudah bertunang... tuhan je yang taw perasaan aku,ape pun aku kene bersabar kalaulah die btaw awl2 aku x kuar ngan die..huhuhu..Putrajaya - KLCC bukanlah kenangan manis tapi telah memberi aku kenangan yang sanat pahit..hanya DIA yang tahu betapa terlukanya hati ni..~ Moga tuhan berikan aku insan yang terbaik n syg aku selamnya & seadanya ~

p/s utk dia : Semoga berbahagia dengan sidia..slamat pengantin baru...ku undur diri..:(





3 comments:

:.—¤÷('[¤*F.a.n.a*¤]')÷¤—- said...

sabarlah yana..insyallah akan ada orang untuk kaw.. :)
p/s: lama tak berchit-chat ngan kaw..sob..sob..

princess^^lily said...

dewi...miss u too..thanx dewi,ko pun same k..:)

xalimx said...

sape wei???? lan jiao tul laaa