Save the date

Daisypath Wedding tickers

Thursday, September 30, 2010

VISIT UTP..

24 n 25/9 g visit UTP n UiTM perak..really excited..sbb org ckp library utp ni sgt cntik..mmg impress la bile tgk...yeke?.. ok..skrg bile dah tgk ngan mata kpala sndiri baru la aku tau...WOW!!..mmg sgt impress..tp..agak menggayatkn bagi seorg yg mmg kaki gayat...hehe..library sebesar 4 tingkat..mmpunyai glass wall didepannya..mmg rase mcm kat luar negara..seriusly kalo aku jd student utp ari2 terperuk kat library sbb library die sgt best mcm kat luar negara..dengan berkonsepkan plantar minyak..maka rak2 buku dibuat dia atas platform..dari rak buku tu boleh nmpk setiap tingkat..blh nmpak orang yang lalu lalang kat bawah..memang ngeri..kalo la aku keje kat ctu..alamatnya tak tersusun buku aku sbb takut..hehe..walapun aku bkn seorang yg gayat tp dalam keadaan mcm ni,orang yang tak gayat pun blh jadi sgt2 gayat..lpas je lawat library kteorang stay kat UiTM perak kejap untuk tuko baju dan pastu kteorg pun pergi bersia2 di Teluk Batik,pastu g balik UiTM Perak...to Mukminah n Naqib...sorry sgt2..ku x tau kamu disitu..kalo aku tau dah lame contact kamu berdua.. pape pun..really fun untuk lawatan ni..bak kata pepatah.."jauh perjalanan luas pemandangan"..
 

2 comments:

say's said...

ha dah boLe tgk gmbr die kat bLog aq,, but xbyk sgt a..!! http://saygreenice.blogspot.com,,still dLm pembeLajaran... ader mse BoLe ajar aq wat Blog dgn jayanya..!!(^^,)

princess^^lily said...

hehe..aku dah try upload..tp x tau nape x blh..erm..slamat join blogger sayha..thanx ye sudi lawat blog aku..:)